Full service internet bureau 

Door de snelle ontwikkelingen is gisteren de realiteit van vandaag. Binnen de online marketing ontstaan steeds meer middelen en dat maakt de materie complexer. Daarmee groeit de vraag naar een duidelijke koers, een strategie en een samenwerking met online strategen. 

Zoekmachine marketing

Om kwalitatief goede bezoekers aan te trekken dient uw website goed vindbaar te zijn in de zoekresultaten.

Conversie optimalisatie

Op basis van testresultaten significant verschil meten tussen situatie A en B, met als doel een hoger conversiepercentage.

Link Building & Content

Een goede content strategie mag niet ontbreken in een online marketingstrategie. 

Google AdWords (PPC)

Het inkopen van zoekwoorden op basis van kosten per klik.

Webdesign & realisatie

Gespecialiseerd in het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid en conversievermogen.

E-mail marketing

E-mail marketing, het versturen van nieuwsbrieven naar relaties of potentiële klanten.

Strategische online marketing

Online succes start met een strategie. Op basis van uw doelstellingen schrijf ik een realistische online marketingstrategie, hierin geeft ik gericht advies over de te voeren strategie. Een online strategie geeft antwoord op de vraag hoe u van de huidige naar de gewenste situatie komt. Een gewenste situatie kan bijvoorbeeld zijn; meer omzet uit mijn webwinkel genereren.

Online ambities

Iedere ondernemer heeft ambities, alleen hoe gaan we ze omzetten in kwantificeerbare online doelstellingen? Samen bepalen we het beoogde doel en wat daarvoor nodig is. Op basis van de ambities kunnen we de gewenste situatie in kaart brengen.

Strategie

Op basis van de online ambities kunnen we de strategie gaan schrijven. Hoe gaan we de zogenoemde punt aan de horizon bereiken? Het verschil tussen huidige situatie en gewenste situatie overbruggen we met een online strategie.

PDCA-Cyclus

Op basis van de strategie kunnen we een operationele strategie schrijven en een KPI-dashboard realiseren. Op basis van het dashboard kunnen we bepalen of we op koers zijn, welke middelen we moeten bijsturen en wat de activiteiten voor deze periode zijn. Samen maken we het concept succesvol.

Trots op wat we bereikt hebben voor

Hoe wij bedrijven helpen met online marketing