Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren biedt u de mogelijkheid zeer gericht te adverteren op basis van behoeftes. Dit omvat het betaalde gedeelte in de zoekresultaten. Het belangrijkste doel van zoekmachine adverteren is het creëren van een positief ROI. Dat elke uitgegeven euro uiteindelijk meer opbrengt dan gekost. 

Werkwijze zoekmachine adverteren

De snelste manier om uw bedrijf te laten stijgen in Google is via de betaalde zoekresultaten. Of u nu de bekendheid wilt vergroten of juist meer klanten wilt werven. Zoekmachine adverteren biedt voor beide doelstellingen een oplossing. Tegenwoordig zijn er diverse manieren om te adverteren zoals; in de zoekresultaten, Google Shopping of remarketing. Samen met u gaan we een plan ontwerpen rond het beschikbare budget en de doelstellingen. 

 

1. Strategie & zoekwoord analyse

Tijdens de eerste fase wordt er gekeken naar uw huidige campagnes en het rendement daarvan. Op basis hiervan kunnen we strategische keuzes maken voor de toekomst. Is er geen huidige campagne aanwezig dan wordt er gekeken naar de zoekwoorden die relevant zijn voor uw organisatie. Op basis van deze twee analyses kunnen we het potentieel in kaart brengen, hierbij wordt niet alleen gekeken naar zoekwoorden maar ook naar bijvoorbeeld het concurrentieniveau en kosten per klik. Op basis hiervan kunnen we de mogelijkheden in kaart brengen en uiteindelijk de operationele strategie schrijven. 

Daarnaast kunnen we op basis van de analysefase duidelijke doelstellingen stellen en uw budget bepalen.

  • Analyse van beschikbare advertentie mogelijkheden (Google zoeknetwerk, Google Shopping etc)
  • Zoekwoord analyse (long-tail & short-tail)

2. Inrichten van campagne

  • Inrichten van PPC campagne 
  • Inrichten van campagnes en advertentiegroepen
  • Schrijven van advertentieteksten
  • Indien nodig; realiseren van grafische banners.
  • Schrijven van landingspages
  • Instellen van KPI dashboard en conversietracking

3. Optimalisatie van campagnes

- Bewaken, optimaliseren & managen van huidige campagnes

4. Optimalisatie ROI

- Maandelijkse rapportage met belangrijkste kerngetallen
- ROI maximaliseren 

We vinden het leuk als je contact opneemt met ons..

Heb je een vraag over online marketing, de toepasbaarheid binnen je bedrijf of een andere vraag? We vinden het leuk om van je te horen. Neem daarom gerust contact met ons op.

[NEXForms id="7" ]
RemcoStel.nl

Het Heem 16
9203XV Drachten

T: 06 39 27 57 60
E: Remcostel@gmail.com