Marveld Recreatie

 

Ontdek je geluk!

Marveld Recreatie is het vakantiepark van Gelderland, bij Marveld bent u in elk seizoen welkom. Of het nu is in een luxe bungalow, een caravan of zelfs in een tent. Alles is mogelijk bij Marveld in de Achterhoek. Niet voor niets is Marveld al 3 keer genomineerd als ANWB camping van het jaar.

Uitdaging

De vraagstelling van Marveld Recreatie was tweedelig. De eerste vraagstelling was, hoe kunnen we meer rendement behalen uit de huidige middelen met hetzelfde budget? De tweede vraagstelling was, hoe kunnen we online marketing inzichtelijk maken en sturen op basis van statistieken in plaats van onderbuikgevoel?

Oplossing

In de eerste plaats zijn alle resultaten van de afgelopen jaren in kaart gebracht, daarbij ook het rendement van de online middelen. Op basis van de resultaten is de huidige situatie omschreven. Op basis van gesprekken en groeimogelijkheden hebben we de gewenste situatie in kaart gebracht.

RemcoStel.nl zorgt voor optimalisatie en maximalisatie van de bezoekersstromen naar Marveld Recreatie via zoekmachine marketing en zoekmachine adverteren. Daarnaast wordt er continu met succes getest om de conversies te optimaliseren. Dit heeft tot een rendementsverbetering van 31% gezorgd. RemcoStel.nl is strategisch partner voor Marveld Recreatie om continu het maximale rendement te behalen. 

 

+ 31,13% Conversie percentage

+ 238,05% Conversies uit AdWords  

+ 73,60% Meer organische bezoekers